Instagram

Silvestr 2022

22.12.2022
Cestujeme po Česku

Silvestrovský pobyt je pro lidi příležitostí, jak se vymanit z každodenní rutiny a užít si tolik potřebné relaxace. Myšlenka je taková, že lidé mohou strávit svůj poslední den v roce v klidu a pohodě po všem chaosu, který během roku zažili.

Lázeňské hotely poskytují lidem spoustu příležitostí, jak si to užít. V lázních jsou k dispozici masáže, sauny, bazény, lázně a další wellness aktivity. Silvestr je také časem k rozjímání nad uplynulým rokem a k pohledu do budoucna, jak bychom mohli si přáli prožít další rok.

 

Proč si letos naplánovat silvestra ve wellness?

 

Kromě wellness, bazénů a masáží je zde také spousta aktivit, které si můžete užít, včetně lyžování, snowboardingu a jízdy na saních. Kromě toho, že poskytují dostatek času mimo každodenní rutinu, jsou tyto aktivity také skvělými způsoby, jak se udržet v kondici!

Neznamená to však vzdát se lázeňského zážitku – existuje několik služeb, které vám zaručí krásné chvíle a pohodu! V případě masáží a různých rituálů doporučujeme včasnou rezervaci!

Hory byly vždy útočištěm klidu a nejinak je tomu i na Silvestra. Sice bývá poslední večer roku bouřlivější na oslavy, ale díky lázeňskému zázemí si užijete zábavu i klid.