Instagram

Kam na prodloužený víkend?

04.10.2020
Tipy na wellness místa

Vychutnejte si volné dny v některém z wellness hotelů, které jsme osobně navštívili a můžeme doporučit.

Prodloužený víkend na Moravě

Mezi nejznámější lázně na Moravě patří bezpochyby lázně Luhačovice. Jsou opravdovou dominantou zlínského kraje. Lázně mají nádhernou architekturu a jedním z našich tipů, kde se ubytovat na prodloužený víkend je Jurkovičův Dům ****. Veškeré služby najdete pod jednou střechou a navíc hotel se nachází přímo v samém srdci lázeňské kolonády. 

 

Mezi další tip na prodloužený víkend na Moravě určitě nesmíme opomenout lázně Lednice, které leží kousek od lednicko-valtického areálu, který je tradičně vyhlašovaný za jednu z nejkrásnějších a nejnavštěvovanějsích oblastí v Česku. V lázních Lednice si dopřejete moderní procedury, bazén zdarma a komfortní ubytování. Prodloužený víkend obsahuje 6 procedur a výběrové stravování. Ručíme vám za to, že tady budete rozhodně spokojeni.

 

Prodloužený víkend v Čechách

Jedno z nejkouzelnějších míst v západních Čechách, které rádi navštěvujeme jsou Mariánské Lázně. Kvalitní prameny, úžasné ubytování a skvělý personál zajistí, že na svůj wellness prodloužený víkend jen tak nezapomenete. Mariánské Lázně nabízí spoustu léčivých procedur, které spolehlivě uleví vašim bolavým zádům a zbaví vás stresu. Doporučujeme navštívit také některý z doprovodných programů, které vás odreagují a přijdete na jiné myšlenky.

 

Tipy na prodloužené víkendy v Česku