Instagram

3 tipy na fantastický silvestrovský pobyt s wellness

12.09.2020
Tipy na wellness místa

3 tipy na fantastického silvestra s wellness 20200

Silvestrovské pobyty patří tradičně k velmi žádaným a rychle vyprodaným pobytům. Není se také co divit, když většina těchto pobytů obsahuje skvělou gastronomii, zábavu v podobě živé hudby, ohňostroj a silvestrovský přípitek. U silvestrovských pobytů s wellness je obrovskou výhodou právě i možnost si odpočinout, zrelaxovat a posílit tak imunitu. Není nic krásnějšího než když spojíte oslavu s pořádnou dávkou procedur a hýčkání. Budete nadšeni ze skvělých služeb a komfortního ubytování. Pro všechny milovníky dovolených v Česku přinášíme tipy právě na silvestra, ať už ve dvou nebo s rodinou a přáteli.

 

Silvestr na horách

Mezi náš tip na silvestrovský pobyt na horách rozhodně patří silvestr v lázních Jáchymov. Lázně Jáchymov nabízí nádherné ubytování v hotelu Radium Palace. Užijete si také radonovou koupel, která vás skvěle rozpohybuje a vrátí ztracenou energii. Tady se nudit rozhodně nebudete.

Silvestr ve wellness hotelu

Silvestr v srdci jižní Moravy? Ano, to je náš další tip na skvělě prožité poslední dny roku 2020  Čekají na vás 4 procedury, volný vstup do bazénu a skvělou silvestrovskou zábavu. Silvetr na jižní Moravě si můžete objednat online. Spa resort v Lednici nabízí 4hvězdičkové ubytování, které vám dopřeje skvělé zázemí.

Silvestr v lázních

Posledním tipem na silvestrovský pobyt jsou zámecké lázně Vráž v jižních Čechách. Netradiční prostředí, skvělá gastronomie a oslava s rautem posledního dne v roce.  Pobyt v hotelu Vráž můžete využít také k objevování krás a památek jižních Čech. Je to kraj, který se kouzelnými místy jen hemží a strávit silvestrovský pobyt právě zde je opravdu vyjimečným zážitkem.